logo-as-hibridi

NOVOSTI / Agrosava na „Sajmu šljiva“ u Osečini

Agrosava na „Sajmu šljiva“ u Osečini

kukuruz-180a

agrosava

05.09.2022

Poslednja nedelja u avgustu uvek je rezervisana za „Sajam šljiva“ u Osečini koji se tradicionalno održava sedamnaestu godinu zaredom. Kompanija Agrosava redovan je učesnik na ovoj manifestaciji koju je i ovaj put posetio veliki broj proizvođača.

Ispred kompanije Agrosava na sajmu je bio Vladimir Kulačin koji je sa poljoprivrednicima razmenio utiske o sezoni, ali i odgovorio na mnogobrojna pitanja proizvođača vezana za zaštitu šljive, maline i kupine – kultura koje su najzastupljnije u ovom kraju Srbije.

„Sajam šljiva“ je među poljoprivrednicima prepoznatljiv po raznim specijalitetima od šljive kao što su suve šljive, pekmez, džem, slatko od šljiva, kolači i rakija šljivovica.

Poljoprivrednici su ove godine bili zadovoljni cenom maline i kupine tako će pametno ulagati i pripremiti kulturu za  narednu sezonu. Preparate za zaštitu bilja kompanije Agrosava prepoznali su kao pravog partnera do uspešnog ploda, odličnih prinosa i boljeg profita.

Više informacija o našim proizvodima pročitajte na našem sajtu – https://agrosava.com/vocarsko-vinogradarski-usevi/.

Scroll to Top

Agrosava je osnovana 1990. godine u Beogradu. Od samog početka, ideja vodilja bila je stvaranje specijalizovane firme u oblasti zaštite bilja. Ta ideja dovela je do partnerstva i bliske saradnje sa više multinacionalnih firmi, koja traje i danas.

Kontaktne informacije