logo-as-hibridi

NOVOSTI / Kompletna zaštita od korova – za sve koji gaje soju, krompir i lucerku

Kompletna zaštita od korova – za sve koji gaje soju, krompir i lucerku

kukuruz-180a

agrosava

12.02.2021

Imate nedoumice oko najbolje brige vaših useva? Svratite na kafu kod Agrosave i saznajte sve što vas interesuje.

Ukoliko ste proizvođač soje, krompira ili gajite lucerku, sigurno znate koliko problema izazivaju korovi. Kao nepoželjne biljke koje „kradu“ vodu i hranljive materije iz zemljišta, jasno je koliko štete nanose prinosu.

Zato je izbor odgovarajućeg herbicida važan koliko i kvalitetna obrada zemlje.

Agrosava vam preporučuje Eugen, preparat namenjen suzbijanju jednogodišnjih širokolisnih korova, vrlo efikasan u suzbijanju čak i najtvrdokornijih korova, poput ambrozije i štira. Njegova tečna formulacija je velika prednost, jer se lakše primenjuje, a za zemlju bolje vezuje.

A šta ako vas muče i uskolisni korovi? Eugen nije dovoljan. Ali ako ga pomešate sa preparatom Telus, namenjenom specijalno za uskolisne korove, dobićete potpunu i kompletnu zaštitu. I iz borbe sa korovima, koja često izgleda kao Sizifov posao, izaći kao pobednik.

Šta o Eugenu i Telusu imaju da kažu stručnjaci iz Agrosave, pogledajte u prilogu ispod.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=-oHOWhcLzBE[/embedyt]

 

Scroll to Top

Agrosava je osnovana 1990. godine u Beogradu. Od samog početka, ideja vodilja bila je stvaranje specijalizovane firme u oblasti zaštite bilja. Ta ideja dovela je do partnerstva i bliske saradnje sa više multinacionalnih firmi, koja traje i danas.

Kontaktne informacije