logo-as-hibridi

NOVOSTI / Odlično rešenje za korove u krompiru i luku

Odlično rešenje za korove u krompiru i luku

kukuruz-180a

agrosava

23.02.2021

Imate nedoumice oko najbolje brige vaših useva? Svratite na kafu kod Agrosave i saznajte sve što vas interesuje.

Korovi u krompiru ili luku, ako se ne suzbiju na vreme i efikasno, sigurno dovode do smanjenja prinosa i povećanja troškova proizvodnje. Što, svakako, nijedan proizvođač ne želi.

Korovi uvek prave štetu gajenom usevu, jer mu pariraju u prostoru, vodi, hranljivim materijama. Posledice su velike: loš usev, nekvalitetna biljka, smanjen prinos, neprofitabilnost proizvodnje. Zato je vrlo bitno korove suzbiti na vreme i adekvatno, kako bi biljka rasla slobodno, bez konkurencije.

U tome vam može pomoći novi herbicid Marker. Marker je preparat na bazi pendimetalina, aktivne materije koja vrlo efikasno deluje protiv rezistentnih širokolisnih i uskolisnih korova. Marker posebno uspešno rešava problem korova u usevima krompira i luka, čak i onih najproblematičnijih, poput sirka iz semena, muharika, štireva, viline kosice.

Milena Janićijević, stručnjak za povrtarstvo, predstavlja vam sve prednosti novog herbicida Marker.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=swyJcq5C3vc[/embedyt]

Scroll to Top

Agrosava je osnovana 1990. godine u Beogradu. Od samog početka, ideja vodilja bila je stvaranje specijalizovane firme u oblasti zaštite bilja. Ta ideja dovela je do partnerstva i bliske saradnje sa više multinacionalnih firmi, koja traje i danas.

Kontaktne informacije