logo-as-hibridi

NOVOSTI / Sertifikat AAA Platinaste Bonitetne Izvrsnosti – Zajedno na Stazi Uspeha

Sertifikat AAA Platinaste Bonitetne Izvrsnosti – Zajedno na Stazi Uspeha

kukuruz-180a

agrosava

30.12.2022

U organizaciji Dun & Bradstreet-a, održan je, sada već tradicionalni, decembarski korporativni događaj u Beogradu sa ciljem proslave ovogodišnjih poslovnih uspeha sa renomiranim kompanijama, klijentima i prijateljima. Takođe, ovo je bio način i da se probude interesovanje i motivacija kako bi se zadržali postojeći i postigli neki novi uspesi u narednoj godini.

I ove godine, AGROSAVA je dobitnik sertifikata AAA Platinaste izvrsnosti, kao jednog od najvažnijih evropskih standarda koji definiše kvalitet i stabilnost finansijskog poslovanja.

Ovo priznanje je još jedna u nizu potvrda našeg višegodišnjeg sistematskog, kvalitetnog rada i poslovnog uspeha, kao i garancija sigurnosti poslovanja u narednoj godini.

Kompanije koje su dostigle Platinastu bonitetnu izvrsnost predstavljaju vrhunac pouzdanosti, kredibiliteta i niskog rizika kada je u pitanju saradnja sa poslovnim partnerima.

Kompanije koje su dostigle platinastu bonitetnu izvrsnost ne samo da posluju uspešno, već su i uspešno ispunile stroge kriterijume za postizanje niske verovatnoće negativnih događaja u narednih 12 meseci.

Samo izuzetnih 0,19% srpskog tržišta uspelo je da stekne prestižnu platinastu bonitetnu izvrsnost. Sa ponosom ističemo da smo svrstani u svega 56 poslovnih subjekata unutar Republike Srbije koji dostižu ovaj standard.

Ovaj sertifikat nam daje dodatnu motivaciju i podsticaj da uz primenu visokih standarda poslovanja nastavimo niz značajnih rezultata u svetu poljoprivrede. Nastojaćemo da zadržimo izuzetne poslovne rezultate uz održavanje visokog nivoa profesionalizma kako bi opravdali ukazano poverenje.

Ostajemo na ovom putu i naredne godine!

Scroll to Top

Agrosava je osnovana 1990. godine u Beogradu. Od samog početka, ideja vodilja bila je stvaranje specijalizovane firme u oblasti zaštite bilja. Ta ideja dovela je do partnerstva i bliske saradnje sa više multinacionalnih firmi, koja traje i danas.

Kontaktne informacije